facebook
^Idi na vrh

 • 1 Namestaj po meri
  Namestaj po meri Krusevac Vuja. Radimo opremanje stambenih i poslovnih objekata, sve po vasoj meri i u odabranom dezenu.
 • 2 Konsultujte se sa nama
  Nemorate raditi sa nama, ali se mozete informisati i pitati nas ono sto vas zanima. Izradjujemo 3D prezentaciju namestaja za vas.
 • 3 Opremanje radnog prostora
  Za vas radimo opremanje poslovnog prostora - kancelarija, restorana, kafana, kafica, medicinskih objekata i mnogo toga jos. Opremanje radimo sa najmodernijim i najkvalitetnijim materijalima.
 • 4 Opremanje stambenog prostora
  Radimo opremanje stambenog prostora - kuca, stanova, vikendica. Vrhunski materijal, savremen okov. 3D prezentacija ako je potrebno. Prevoz i montaza obezbedjeni.
 • 5 Za vas radimo i .......
  Osim izrade namestaja, za vas po potrebi obezbedjujemo i majstore za elektro radove, vodoinstalatere, molere, keramicare i ostale. Naravno tu je izrada i ugradnja i sobnih i ulaznih vrata vrhunskog kvaliteta.

  
  

Kreveti za decije i spavace sobe

Kreveti po meri i zelji, za vas izradjuje namestaj Pro Line Krusevac. Kreveti za decije i spavace sobe vrhunskog kvaliteta. Krevet, nebitno dali je za deciju ili spavacu sobu je deo namestaja koji sluzi za odmor i uzivanje. Namestaj po meri Pro Line Krusevac za vas radi kreveti od iverice i medijapana, u svim merama i oblicima. Francuski, deciji, krevet na sprat i mnoge druge kombinacije. Moguce je i opcija krevet sa fiokom za dusek ili posteljinu, zavisno od vase potrebe. Cene povoljne, jer nasa cena je formirana da apsolutno izadje u susret svakom kupcu.

Mogucnost 3D prezentacije, dolazimo kod vas na dogovor, prevoz i montaza obezbedjeni. Mogucnost prevoza i montaze za inostranstvo

Copyright © 2013. Namestaj po meri  Rights Reserved.