Kuhinje po meri

Kuhinje po meri i zelji u odabranom dezenu. Kuhinje po vasoj meri za vas izradjuje Namestaj  Krusevac. Kao sto je svima poznato funkcionalne kuhinje je najvaznije mesto u svakom domu. Jer  je to prostor gde svaka domacica provodi najveci deo svog vremena. Kuhinje mogu biti od iverice, medijapana, drveta, aluminijuma, stakla i ostalo.
Kuhinje po meri od iverice su danas pretezno najvise zastupljene na nasem trzistu, a najvazniji razlog toga je taj jer su cene za kuhinje od iverice i najprivatljivije kod ljudi. Izrada kuhinja od iverice podrazumeva to da je osim korpusa, i front tj krila na kuhinji izradjen od iverice u dezenu koji naravno vi odaberete.
Kuhinje po meri od medijapana su takodje doobrim delom zastupljene na trzistu ali potraznja za njima je za nijansu manja jer je i njiova cena malo veca. Inace kuhinje od medijapana vam pruzaju dosta velik spektar boja, kao i modela sare tj gravure na krilima. Kuhinja od medijapana podrazumeva to da su korpusi izradjeni od iverice, ono sto nije vidno, a sve ono sto je izlozeno pogledu se izradjuje od medijapana u boji i modelu koji vi odaberete.
Kuhinje po meri od masiva tj drveta su nesto prestizno zaista, ali su musterije dosta skepticne povodom toga, jer je na trzistu danas dosta tesko pronaci drvo odgovarajuceg kvaliteta.
Danas u izradi kuhinja po meri je dosta zastupljena i kombinacija aluminijum - staklo - medijapan ili iverica. Na ovaj nacin kombinovanja materijala mogucnosti za dobijanje zeljene forme kuhinje su neogranicene.
Mi smo za vas ovde pripremili nesto slika iz nase radionice koje vam sa ponosom prikazujemo, tako da mozda vaam se nesto dopadne, ali  napominjemo da postoji mogucnost i izrade 3D prezentacije vase kuhinje. Prevoz i montaza su obezbedjeni.
Namestaj Krusevac, radi funkcionise na celoj teritoriji Srbije. Nebitno dali je u pitanju Beograd, Novi Sad, Nis, mi smo tu za vas.
Sudopere su vrhunskog kvaliteta, franke, blanco, alvels i ostale.
Mogucnost izrade 3D prezentacije, prevoz i montaza obezbedjeni. Mogucnost prevoza i montaze i u inostranstvu.

Joomla templates by a4joomla