foto1
Opremite svoj stanbeni prostor.
foto1
Savremeni dizajn
foto1
Vrhunski okov
foto1
Moderni dezeni.
foto1
3D vizualizacija
Namestaj po meri Krusevac. Izrada namestaja po vasim potrebama i ukusu. Kuhinje, regali, plakari, predsoblja, decije i spavace sobe. Iverica, medijapan, staklo, aluminijum u raznim kombinacijama. Savremena idejna resenja. Prevoz i montaza obezbedjeni. Nase radove mozete videti klikom na dugme.Vise

Namestaj po meri

Za vas samo najbolje

Opremanje apartmana

 

Opremanje apartmana i objekata za odmor i relaksaciju je takodje deo nase delatnoti. Namestaj po meri Krusevac Proline 037, radi opremanje apartmana po vasoj meri i zamisli, ili po nasem idejnom resenju. Bas kao sto je vec svima poznato, danas se veliki broj ljudi odlucuje da za sebe kupi i opremi apartman na nekoj planini ili moru. 

 Promisljeno i sa ukusom osmisljen i opremljen apartman vam zaista moze pruziti apsolutni uzitak. Potrebno je pametno iskoristiti svaki delic prostora i u njega smestiti nesto korisno.

 

 Namestaj po meri Krusevac Proline je za vas spremio nekoliko ideja, koje vam mogu pomoci u odluci oko pravog modela. Na raspolaganju vam je i nas arhitekta, koji za vas moze odraditi projekat, naravno u konsultaciji sa vama. Nebitno je gde se vas apartman nalazi, Kopaonik, Zlatibor, Vrnjacka banja, Ribarska Banja ili mozda neko drugo mesto, javite nam se i mi cemo doci.