facebook
^Idi na vrh

 • 1 Namestaj po meri
  Namestaj po meri Krusevac Vuja. Radimo opremanje stambenih i poslovnih objekata, sve po vasoj meri i u odabranom dezenu.
 • 2 Konsultujte se sa nama
  Nemorate raditi sa nama, ali se mozete informisati i pitati nas ono sto vas zanima. Izradjujemo 3D prezentaciju namestaja za vas.
 • 3 Opremanje radnog prostora
  Za vas radimo opremanje poslovnog prostora - kancelarija, restorana, kafana, kafica, medicinskih objekata i mnogo toga jos. Opremanje radimo sa najmodernijim i najkvalitetnijim materijalima.
 • 4 Opremanje stambenog prostora
  Radimo opremanje stambenog prostora - kuca, stanova, vikendica. Vrhunski materijal, savremen okov. 3D prezentacija ako je potrebno. Prevoz i montaza obezbedjeni.
 • 5 Za vas radimo i .......
  Osim izrade namestaja, za vas po potrebi obezbedjujemo i majstore za elektro radove, vodoinstalatere, molere, keramicare i ostale. Naravno tu je izrada i ugradnja i sobnih i ulaznih vrata vrhunskog kvaliteta.

  
  

Opremanje apartmana

 

Opremanje apartmana i objekata za odmor i relaksaciju je takodje deo nase delatnoti. Namestaj po meri Krusevac Proline 037, radi opremanje apartmana po vasoj meri i zamisli, ili po nasem idejnom resenju. Bas kao sto je vec svima poznato, danas se veliki broj ljudi odlucuje da za sebe kupi i opremi apartman na nekoj planini ili moru. 

 Promisljeno i sa ukusom osmisljen i opremljen apartman vam zaista moze pruziti apsolutni uzitak. Potrebno je pametno iskoristiti svaki delic prostora i u njega smestiti nesto korisno.

 

 Namestaj po meri Krusevac Proline je za vas spremio nekoliko ideja, koje vam mogu pomoci u odluci oko pravog modela. Na raspolaganju vam je i nas arhitekta, koji za vas moze odraditi projekat, naravno u konsultaciji sa vama. Nebitno je gde se vas apartman nalazi, Kopaonik, Zlatibor, Vrnjacka banja, Ribarska Banja ili mozda neko drugo mesto, javite nam se i mi cemo doci.

Copyright © 2013. Namestaj po meri  Rights Reserved.