facebook
^Idi na vrh

 • 1 Namestaj po meri
  Namestaj po meri Krusevac Vuja. Radimo opremanje stambenih i poslovnih objekata, sve po vasoj meri i u odabranom dezenu.
 • 2 Konsultujte se sa nama
  Nemorate raditi sa nama, ali se mozete informisati i pitati nas ono sto vas zanima. Izradjujemo 3D prezentaciju namestaja za vas.
 • 3 Opremanje radnog prostora
  Za vas radimo opremanje poslovnog prostora - kancelarija, restorana, kafana, kafica, medicinskih objekata i mnogo toga jos. Opremanje radimo sa najmodernijim i najkvalitetnijim materijalima.
 • 4 Opremanje stambenog prostora
  Radimo opremanje stambenog prostora - kuca, stanova, vikendica. Vrhunski materijal, savremen okov. 3D prezentacija ako je potrebno. Prevoz i montaza obezbedjeni.
 • 5 Za vas radimo i .......
  Osim izrade namestaja, za vas po potrebi obezbedjujemo i majstore za elektro radove, vodoinstalatere, molere, keramicare i ostale. Naravno tu je izrada i ugradnja i sobnih i ulaznih vrata vrhunskog kvaliteta.

  
  

Regali i klizni plakari

Dobro osmisljem regal, plakar ili klizni plakar je veoma vazan da bi ste u svom domu uspesno spakovali sve vase stvari. Namestaj po meri Krusevac za vas izradjuje sve ono sto vam je potrebno. Da ovaj komad namestaja bude moderan, izdrzljiv, funkcionalan. 

Klizni plakar i regal izradjujemo od najmodernijih plocastih materijala tj iverica i medijapan.

Okov je vrlo kvalitetan i ugradjujemo iskljucivo blum, fgv, gtv, dtc.

Moguce je izraditi 3D prezentaciju. Prevoz i montaza obezbedjeni. Vrhunski regal ili americki plakar za vas izradjuje namestaj po meri Krusevac Vuja.

Copyright © 2013. Namestaj po meri  Rights Reserved.