foto1
Opremite svoj stanbeni prostor.
foto1
Savremeni dizajn
foto1
Vrhunski okov
foto1
Moderni dezeni.
foto1
3D vizualizacija
Namestaj po meri Krusevac. Izrada namestaja po vasim potrebama i ukusu. Kuhinje, regali, plakari, predsoblja, decije i spavace sobe. Iverica, medijapan, staklo, aluminijum u raznim kombinacijama. Savremena idejna resenja. Prevoz i montaza obezbedjeni. Nase radove mozete videti klikom na dugme.Vise

Namestaj po meri

Za vas samo najbolje

Vinarije

Vinarije ili vinske police su postale sastavni deo enterijera tj namestaja u svacijem domu, a namestaj po meri Pro Line je tu da vam pomogne da odaberete pravi model ovog komada namestaja. Pogodne su za cuvanje pica a i izuzetan su dekorativni detalj. Izradjuju se od iverice i medijapana, naravno sve po meri da bi se uskladile sa dostupnim prostorom u vasem domu.

 

Vinske police tj popularno vinarije su polako ali sigurno pocele zauzimati mesta u savremenim domacinstvima. Prakticne su, moderne, lake za odrzacanje i upotrebu. Vinske police je moguce izradjivati u mnogo varijanti. Mogu biti zaseban komad namestaja, ali isto tako se mogu kombinovati i sa kuhinjom ili dnevnim doravkom a i sire. Veoma su stabilne, sigurno drze pica koja se u njima odloze. 

Cena im varira u zavisnosti od trazenog modela, a naravno i od odabranog materijala od kog se izradjuje.