facebook
^Idi na vrh

 • 1 Namestaj po meri
  Namestaj po meri Krusevac Vuja. Radimo opremanje stambenih i poslovnih objekata, sve po vasoj meri i u odabranom dezenu.
 • 2 Konsultujte se sa nama
  Nemorate raditi sa nama, ali se mozete informisati i pitati nas ono sto vas zanima. Izradjujemo 3D prezentaciju namestaja za vas.
 • 3 Opremanje radnog prostora
  Za vas radimo opremanje poslovnog prostora - kancelarija, restorana, kafana, kafica, medicinskih objekata i mnogo toga jos. Opremanje radimo sa najmodernijim i najkvalitetnijim materijalima.
 • 4 Opremanje stambenog prostora
  Radimo opremanje stambenog prostora - kuca, stanova, vikendica. Vrhunski materijal, savremen okov. 3D prezentacija ako je potrebno. Prevoz i montaza obezbedjeni.
 • 5 Za vas radimo i .......
  Osim izrade namestaja, za vas po potrebi obezbedjujemo i majstore za elektro radove, vodoinstalatere, molere, keramicare i ostale. Naravno tu je izrada i ugradnja i sobnih i ulaznih vrata vrhunskog kvaliteta.

  
  

TV komode i police za dnevni boravak

Dnevni boravak i police za TV je mesto gde se u svakoj kuci provodi gotovo najvise slobodnog vremena. Police za dnevni boravak tj tv komode po meri su sastavni deo namestaja tih prostorija. Danas je najvise zastupljena izrada po meri ovog dela komadnog namestaja. Namestaj po meri Pro Line Krusevac  za vas izradjuje tv police i komode za dnevni boravak po vasoj meri i  zelji.

Namestaj se izradjuje od iverice i medijapana, u modelu i dezenu koji vi izaberete. 

Odabirom pravog modela i naravno dezena u izradi TV komode tj police za dnevni boravak, od vaseg prostora mozete napraviti pravi mali raj za odmor i uzivanje. Veoma je vazno napraviti funkcionalnu i estetski pravilno osmisljen deo namestaja, jer to je nesto sto cete gledati i naravno koristiti svakoga dana. Mozemo vam pomoci u tome, uz strucni savet odnosno 3D prezentaciju modela namestaja koji bi najvise pogodovao za vas dom.

Naravno i ono najvaznije sto sve nas danas zanima a to jeste cena. Za pravi namestaj cene nikad nisu visoke, jer sve ono sto se plati jeftino, na kraju uvek ispadne skuplje i od najskupljeg. 


Mogucnost prevoza i za inostranstvo.Moguca je izrada 3D prezentacije, prevoz i montaza obezbedjeni.

Copyright © 2013. Namestaj po meri  Rights Reserved.