Radijator maske

Radijator maske za vas izradjuje namestaj po meri Pro Line Krusevac. Radijator maske, u poslednje vreme vrlo popularan komad namestaja za vas dom. Moderan i funkcionalan komad namestaja. Premda je svaki radijator prica za sebe one se izradjuju iskljucivo po meri. Oplemenite vas dom pravim namestajem, osim radijator maske mi za vas izradjujemo i sve ostalo sto je potrebno za vas dom. Cena za radijator maske se formira u zavisnosti od dimenzija.

Maske za radijatore su prevashodno namenjene ukrasu vaseg doma, jer su vrlo dekorativan detalj u svakom domu. Ali su pronasle namenu i u tom delu jer vrlo uspesno sakrivaju recimo stare ili ostecene radijatore. Postojane su, dobro podnose temperaturu, a ujedno vam je i pristup radijatoru uvek lagan. Veoma se lako montiraju a ujedno i demontiraju u slucaju da vam zatreba iznenada pristup vasem grejnom telu.

Maske za radijator se izradjuju od plocastog materijala tj iverica i medijapan.

Mere se prilagodjavaju vasem prostoru.

Osim estetski maska za radijator treba i mora biti funkcionalna. Lak pristup ventilima i naravno dovoljan protok vazduha da efikasno grejanje vaseg prostora. 

Radijator maske veoma dobro propustaju toplotu tako da su veoma funkcionalne.

Prevoz i montaza obezbedjeni. Namestaj po meri Pro Line Krusevac.