facebook
^Idi na vrh

 • 1 Namestaj po meri
  Namestaj po meri Krusevac Vuja. Radimo opremanje stambenih i poslovnih objekata, sve po vasoj meri i u odabranom dezenu.
 • 2 Konsultujte se sa nama
  Nemorate raditi sa nama, ali se mozete informisati i pitati nas ono sto vas zanima. Izradjujemo 3D prezentaciju namestaja za vas.
 • 3 Opremanje radnog prostora
  Za vas radimo opremanje poslovnog prostora - kancelarija, restorana, kafana, kafica, medicinskih objekata i mnogo toga jos. Opremanje radimo sa najmodernijim i najkvalitetnijim materijalima.
 • 4 Opremanje stambenog prostora
  Radimo opremanje stambenog prostora - kuca, stanova, vikendica. Vrhunski materijal, savremen okov. 3D prezentacija ako je potrebno. Prevoz i montaza obezbedjeni.
 • 5 Za vas radimo i .......
  Osim izrade namestaja, za vas po potrebi obezbedjujemo i majstore za elektro radove, vodoinstalatere, molere, keramicare i ostale. Naravno tu je izrada i ugradnja i sobnih i ulaznih vrata vrhunskog kvaliteta.

  
  

Radijator maske

Radijator maske za vas izradjuje namestaj po meri Pro Line Krusevac. Radijator maske, u poslednje vreme vrlo popularan komad namestaja za vas dom. Moderan i funkcionalan komad namestaja. Premda je svaki radijator prica za sebe one se izradjuju iskljucivo po meri. Oplemenite vas dom pravim namestajem, osim radijator maske mi za vas izradjujemo i sve ostalo sto je potrebno za vas dom. Cena za radijator maske se formira u zavisnosti od dimenzija.

Maske za radijatore su prevashodno namenjene ukrasu vaseg doma, jer su vrlo dekorativan detalj u svakom domu. Ali su pronasle namenu i u tom delu jer vrlo uspesno sakrivaju recimo stare ili ostecene radijatore. Postojane su, dobro podnose temperaturu, a ujedno vam je i pristup radijatoru uvek lagan. Veoma se lako montiraju a ujedno i demontiraju u slucaju da vam zatreba iznenada pristup vasem grejnom telu.

Maske za radijator se izradjuju od plocastog materijala tj iverica i medijapan.

Mere se prilagodjavaju vasem prostoru.

Osim estetski maska za radijator treba i mora biti funkcionalna. Lak pristup ventilima i naravno dovoljan protok vazduha da efikasno grejanje vaseg prostora. 

Radijator maske veoma dobro propustaju toplotu tako da su veoma funkcionalne.

Prevoz i montaza obezbedjeni. Namestaj po meri Pro Line Krusevac.

Copyright © 2013. Namestaj po meri  Rights Reserved.