foto1
Opremite svoj stanbeni prostor.
foto1
Savremeni dizajn
foto1
Vrhunski okov
foto1
Moderni dezeni.
foto1
3D vizualizacija
Namestaj po meri Krusevac. Izrada namestaja po vasim potrebama i ukusu. Kuhinje, regali, plakari, predsoblja, decije i spavace sobe. Iverica, medijapan, staklo, aluminijum u raznim kombinacijama. Savremena idejna resenja. Prevoz i montaza obezbedjeni. Nase radove mozete videti klikom na dugme.Vise

Namestaj po meri

Za vas samo najbolje

Radijator maske

Radijator maske za vas izradjuje namestaj po meri Pro Line Krusevac. Radijator maske, u poslednje vreme vrlo popularan komad namestaja za vas dom. Moderan i funkcionalan komad namestaja. Premda je svaki radijator prica za sebe one se izradjuju iskljucivo po meri. Oplemenite vas dom pravim namestajem, osim radijator maske mi za vas izradjujemo i sve ostalo sto je potrebno za vas dom. Cena za radijator maske se formira u zavisnosti od dimenzija.

Maske za radijatore su prevashodno namenjene ukrasu vaseg doma, jer su vrlo dekorativan detalj u svakom domu. Ali su pronasle namenu i u tom delu jer vrlo uspesno sakrivaju recimo stare ili ostecene radijatore. Postojane su, dobro podnose temperaturu, a ujedno vam je i pristup radijatoru uvek lagan. Veoma se lako montiraju a ujedno i demontiraju u slucaju da vam zatreba iznenada pristup vasem grejnom telu.

Maske za radijator se izradjuju od plocastog materijala tj iverica i medijapan.

Mere se prilagodjavaju vasem prostoru.

Osim estetski maska za radijator treba i mora biti funkcionalna. Lak pristup ventilima i naravno dovoljan protok vazduha da efikasno grejanje vaseg prostora. 

Radijator maske veoma dobro propustaju toplotu tako da su veoma funkcionalne.

Prevoz i montaza obezbedjeni. Namestaj po meri Pro Line Krusevac.