facebook
^Idi na vrh

 • 1 Namestaj po meri
  Namestaj po meri Krusevac Vuja. Radimo opremanje stambenih i poslovnih objekata, sve po vasoj meri i u odabranom dezenu.
 • 2 Konsultujte se sa nama
  Nemorate raditi sa nama, ali se mozete informisati i pitati nas ono sto vas zanima. Izradjujemo 3D prezentaciju namestaja za vas.
 • 3 Opremanje radnog prostora
  Za vas radimo opremanje poslovnog prostora - kancelarija, restorana, kafana, kafica, medicinskih objekata i mnogo toga jos. Opremanje radimo sa najmodernijim i najkvalitetnijim materijalima.
 • 4 Opremanje stambenog prostora
  Radimo opremanje stambenog prostora - kuca, stanova, vikendica. Vrhunski materijal, savremen okov. 3D prezentacija ako je potrebno. Prevoz i montaza obezbedjeni.
 • 5 Za vas radimo i .......
  Osim izrade namestaja, za vas po potrebi obezbedjujemo i majstore za elektro radove, vodoinstalatere, molere, keramicare i ostale. Naravno tu je izrada i ugradnja i sobnih i ulaznih vrata vrhunskog kvaliteta.

  
  

Vinarije

Vinarije ili vinske police su postale sastavni deo enterijera tj namestaja u svacijem domu. Pogodne su za cuvanje pica a i izuzetan su dekorativni detalj. Izradjuju se od iverice i medijapana, naravno sve po meri da bi se uskladile sa dostupnim prostorom u vasem domu.

 

Namestaj po meri Krusevac Vuja za vas izradjuje vinske police po vasoj meri i u odabranom dezenu. Mogucnost 3D prezentacije, prevoz i montaza obezbedjeni.

Copyright © 2013. Namestaj po meri  Rights Reserved.